Mötesplats Stift och Student, MSS

Vi i församlingen - dagar om uppdrag och sammanhang. Digital kurs.

Dagarna vänder sig enbart till dig/student som är intresseanmäld för Luleå stift och som avser att utbilda dig till diakon, församlingspedagog, kyrkomusiker, eller präst.

Ökad kännedom om vad det innebär att vara församling i Svenska Kyrkan i Luleå stift, samt ge tillfälle till andlig fördjupning och reflektion..

Dagarna innehåller föredrag och möjlighet till reflektion kring olika teman som t ex församlingssyn, kyrkoordningen och min roll i församlingen.

Pär Parbring, stiftsadjunkt, Luleå stift
tel. 0910-72 57 42, 072-222 5454
par.parbring@svenskakyrkan.se

Luleå stift i samverkan med Edelviks folkhögskola.

Stiftet står för alla kostnader

Övrig information

Kursen genomförs via Microsoft Teams. Du behöver dator/surfplatta, alternativt mobiltelefon för att kunna delta. Det är också en fördel att ha tillgång till ett headset.

Läs mer om vad Mötesplats Stift och Student (MSS) innebär i Luleå stift http://svenskakyrkan.se/luleastift/student

Titel: Mötesplats Stift och Student , MSS
2021-10-28 08:00