Retreat med personlig vägledning i ignatiansk tradition 22-29 oktober 2023

I den ignatianska vägledningstraditionen söker vi upptäcka hur Gud är närvarande i våra liv och hur Gud kallar oss till sig. Vi gör det genom att uppmärksamma oss på det som djupast sätt berör oss. Vi ställer frågor som: Vad längtar jag djupast sett efter? Vad ger mig liv? Vad får mig att växa och bli allt mer fri och mogen som människa? Genom frågor som dessa kan vi finna ledtrådar till vad Gud vill med våra liv. Fokus i denna uppmärksamhet är allt det som möter oss i livet. Men inte minst vänder vi oss till Bibeln genom att meditera över dess texter. I bibelmeditationen lever vi oss in i människors möten med Jesus och låter våra egna liv belysas av hans närvaro. I retreaten med personlig vägledning ges stort utrymme åt den egna bönen och bibelmeditationen. Varje dag möter du en av retreatens vägledare för reflektion över ditt liv, din tro och din bön.       

Du behöver inte tidigare ha deltagit i en retreat med personlig vägledning för att anmäla dig på den här retreaten. Har du frågor och funderingar kring din anmälan, kontakta Lars-Martin Nygren.  

Scrolla ner för att komma till anmälan

Plats:

Munkvikens lägergård, Lövånger

Målgrupp:

Medarbetare i Svenskakyrkan i Luleå stift

Mål:

Att understödja den enskilde medarbetarens relation med sig själv och Gud. 

Medverkande  
Inger Boman 
Annika Nordqvist
Lars-Martin Nygren
Mattias Winbladh von Walter

Kostnad: 

8.500 kr per deltagare. 
 
Resor och Logi:

 Logi i enkelrum.

Arrangör:

Själavårdscentrum i Luleå stift 

Kursledare/upplysningar  

Lars-Martin Nygren, 090-200 29 15, lars-martin.nygren@svenskakyrkan.se 

För dig som är anställd inom Svenska kyrkan eller EFS i Luleå stift finns det möjlighet att ansöka om ett stipendium för enskild retreat. Stipendiet är på 2 000 kr. 
För mer information kontakta Anna-Stina Svedberg, stiftsadjunkt för själavård,  
0910-72 57 41 eller anna-stina.svedberg@svenskakyrkan.se.  
Den här retreaten är sex dygn lång. Den ger dig behörighet att ansöka till Föreningen Kompass kurs i att ge andlig vägledning.  

I händelse av att du behöver avboka den kurs du anmält dig till gäller följande.

Läs mer om Avbokningsregler